Muut tuotteet

Muut tuotteemme: Luomumulta sekä viherrakennukseen sopiva Bioenergiakomposti.

Luomumulta on keskivahva, lannoitettu kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen.

Pehtoorin Bioenergiakomposti soveltuu nurmikkomultien ja infrakohteiden mullan raaka-aineeksi. Se sisältää hyvin ravinteita, käyttömäärä 20-25% mullan kokonaismäärästä.

Pehtoorin Bioenergiakomposti on viherrakentamiseen ja maanrakentamiseen sopiva tuote.

Maisemoinnissa ja inframullan raaka-aineena käytettävä komposti, sisältää hevosenlantaa ja yhdyskuntapuhdistamolietettä. Soveltuu nurmikkomultien ja infrakohteiden mullan raaka-aineeksi. Sisältää hyvin ravinteita, käyttömäärä 20-25% mullan kokonaismäärästä.

Bioenergiakompostia ei toimiteta peltoviljelyyn.

Tiedustele saatavuutta!

Pehtoorin Luomumulta on Humuspehtoori Oy:n valmistama lannoitettu ja turpeeton kasvualusta puutarhoihin, kasvimaille ja nurmikon perustamiseen. Ravinteikas multa on valmistettu hiekasta, kompostoidusta broilerinlannasta ja metsäteollisuuden puukuidusta.

Puukuitu muodostaa hitaasti hajoavaa orgaanista ainetta, joka vaikuttaa maassa pitkään. Tämä auttaa maan vesitalouden parantamisessa ja pieneliötoiminnan ylläpitämisessä. Luonnonmukainen, vilkasta pieneliötoimintaa tukeva multa auttaa kasvia sietämään paremmin esimerkiksi kuivia jaksoja. Lannoitteen ravinteet sitoutuvat puukuituun, jolloin ne vapautuvat hiljalleen kasvin käyttöön puukuidun maatuessa. Näin ravinteet eivät huuhtoudu esimerkiksi talven aikana pois vaan pysyvät kasvualustassa.

Luomukelpoinen kasvualusta; soveltuu kotipihoille, luomutuotantoon ja tavanomaiseen viljelyyn. Pehtoorin Luomumulta ei sisällä turvetta.

Hinta

30 € / m3 (sis. alv). Nouto sovitusti Pälkäneen toimipisteeltä; rahti mahdollinen isommille kuormille.

Kysy lisää!