050-4651191

Humuspehtoori Oy

Yli 30-vuotias perheyritys Pälkäneellä

Humuspehtoori valmistaa maanparannus- ja lannoiteaineita viljelyyn sekä viherrakentamiseen. Tuotteita valmistetaan metsäteollisuudesta syntyvistä puukuitulietteistä sekä kompostoidusta hevosen- ja broilerinlannasta. Suurin osa yrityksen noin paristakymmenestä tuotteesta sopivat luomuviljelyyn. Luomumullan valmistaminen on myös aloitettu. joten keväällä sitä on saatavilla.

Toimimme tällä hetkellä vielä Pälkäneellä, jossa meillä on noin 2 hehtaarin käsittelykenttä vedenpuhdistamoineen. Yritys on laajentamassa toimintaansa Janakkalaan, jossa tulee olemaan laajempaa ja monipuolisempaa toimintaa kuin Pälkäneellä.

Yrityksen on perustanut Reino Mantsinen vuonna 1984. Syksyllä 2014 Reinon tytär Suvi teki päätöksen jatkaa Humuspehtoorin toimintaa Reinon jäädessä eläkkeelle myöhemmin. Päätös toi jatkuvuutta tulevaisuuteen ja innovatiivisen yrityksen monet “hiljaiseloa” eläneet kehityshankkeet lähtivät liikkeelle. Humuspehtoorilla onkin lähes jatkuvasti uusia hankkeita käynnissä.  Tällä hetkellä Suvi on toimitusjohtaja ja vastaa tuotteiden myynnistä ja on mukana yrityksen kaikissa asioissa.

Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja luotettavuuteen. Suomen Asiakastieto on todennut meidän kuuluvan yritysten kärki kymmenikköön taloudellisilla mittareilla mitattuna vuodesta 2007 lähtien.

Myynti