Broilerhyvä

Pehtoorin Broilerhyvä on kompostoidusta broilerinlannasta valmistettu orgaaninen lannoite, joka soveltuu kaikille kasveille, myös voimakasta typpilannoitusta vaativille kasveille. Se sisältää runsaasti pää- ja hivenravinteita ja sillä on kohtalainen kalkitseva vaikutus. Ei rikkaruohon siemeniä tai taudinaiheuttajia.

Broilerhyvä on kotimainen, edullinen vaihtoehto kemiallisille lannoitteille. Tonnissa Broilerhyvää mm. N:26 / P:4,5 / K:15 / Ca:8 / S:5 / Mg:5 kiloa + hivenaineet päälle. 

Talvitoimitus 36e/tn , (toimitus ennen 31.3.2024)

Kevättoimitus 40e/tn, Hintoihin lisätään rahti ja alv 24%

Kysy rohkeasti tarjous!

Luomulannoite; soveltuu luomutuotantoon sekä tavanomaiseen viljelyyn.

Lähetä ennakkovaraus keväälle 2024 nyt!

-Mieti myös Pehtoorin Hevosvoimaa, joka on pitkään kompostoitu hevosenlanta. Typpimäärältään Hevosvoima ei vastaa Broilerhyvää, mutta tuotteesta tulee myös muita ravinteita rutkasti. 

Hinnat päivitetään myöhemmin

 

Käyttö

Käyttömäärä n. 3-6 tonnia hehtaarille. Kertalevityksellä saadaan kasvin vuotuinen ravinnetarve täyteen. Lannan kuivikkeena on yleensä turve, joka hajoaa maassa jo ensimmäisenä viljelyvuonna vapauttaen ravinteet kasvien käyttöön nopeasti. Kokemusten perusteella jo 2-3 käyttökerralla saadaan pellon hivenravinnetasapaino kuntoon ilman muita lannoitteita. Lannoittaminen tulee myös halvemmaksi kuin vastaavalla määrällä kemiallisia lannoitteita! Voidaan levittää karjanlannan levitykseen soveltuvalla kalustolla.

Ei rakeistettu; levitetään kuivalannanlevittimellä. Jos omaa levitintä ei löydy, hoidamme levityksen mielellämme lähialueella tai suosittelemme hyvää urakoitsijaa. Laskelmiemme mukaan jopa rahteineen ja levitettynä Broilerhyvä on edullinen lannoite verrattuna moniin tavanomaisiin tuotteisiin. Kysy tarjous!