Palvelut teollisuudelle

Tarjoamme erityisesti paperi- ja metsäteollisuuden sivuvirroille kestävän kehityksen mukaisen hyötykäytön, jossa huomioidaan ympäristöystävällisyys ja tehokkuus.

Sivuvirrat päätyvät käyttöön osaksi kiertotaloutta, kun puukuitujen ravinteet kierrätetään takaisin kasvien käyttöön. Myös hiilidioksidipäästöt vähenevät, kun sivuvirtoja ei tarvitse enää polttaa.

Mikäli etsit tehtaanne sivuvirroille mielekästä ja kiertotaloutta tukevaa hyötykäyttöä, Humuspehtoori Oy tarjoaa siihen ratkaisun. Ota yhteyttä!

Kiertotalouden edelläkävijä

Humuspehtoori Oy on käyttänyt 1990-luvulta lähtien metsäteollisuuden sivuvirtoja kehittämissään maanparannustuotteissa ja lannoiteaineissa.  Teemme pitkäaikaisia sopimuksia ja olemme luotettava sekä vastuullinen yhteistyökumppani. Hoidamme sivuvirtojen kuljetuksen tehtaalta sovittuina aikoina sovituin ehdoin.

Betonin vastaanotto

Pälkäneen Aukeasuolle vastaanotamme MARA-asetuksen mukaista betonimursketta. Kokonaismäärä on noin 60- 80 000 tonnia, joten jos yritykselläsi on tarvetta betonimurskan vastaanottokohteelle, ota yhteyttä!

Janakkalan Piilonsuolle on ympäristölupa käsittelyssä, joka mahdollistaa myös isompien betonikamien vastaanottamisen suoraan purkukohteesta tai tehtaalta. Piilonsuolla voimme pulveroida ja murskata betonin, joten käsittelyä ei tarvitse tehdä esimerkiksi ahtaissa purkukohteissa. Ympäristölupa ei ole vielä lainvoimainen; tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian.

Muu vastaanotto

Otamme vastaan myös muita sivutuotteita, kuten puhtaita ylijäämämaita ja kantoja.