Pellot kuntoon edullisesti!

Eläväkatteen toimitukset kantaville kentille ja laakasiiloihin suojatalvena 2020 rahtikulujen hinnalla!

Suosittua maanrapannusainettamme Eläväkatetta olisi kentällä valmiina, mutta lauha talvi estää toistaiseksi toimitukset patteriin. Siksi teemme nyt tarjouksen sinulle, jolla on valmiudet vastaanottaa tuotetta laakasiiloon tai kentälle:

Tilaa vähintään kolme kuormaa (120 tonnia) Eläväkatetta suojasään toimituksella talvikautena 2020 hintaan 0 €/tonni + rahti.

Maksat siis vain rahdista. Kolmesta kuormasta riittää viljavuusarvoista riippuen noin 2-3 hehtaarille. Enemmänkin saa tilata. Tämä tarjous tuskin toistuu, joten älä mieti pitkään!

Eläväkate sopii maan peruskunnostukseen ja vähäistä typpilannoitusta vaativille kasveille. Sen raaka-aineena on paperiteollisuuden ravinnekuitu. Luomukelpoisella Eläväkatteella on hyvä kalkitseva vaikutus ja sen tuoma orgaaninen aines mm. vähentää ravinnehuuhtoutumia pellolta.

Vaihtoehtoisesti vuotuislannoitukseksi sopii hyvin Pehtoorin Broilerhyvä, jota on myös saatavana rajoitettu erä talvihintaan 28 €/tonni (+ rahti ja alv). Broilerhyvä sopii mm. viljalle ja yhdellä rekkakuormalla lannoittaa noin 10 ha alan viljavuustiedoista riippuen.

Myymme Eläväkatetta (ja Broilerhyvää) tietenkin myös patteriin – ne toimitetaan heti, kun maa sen kestää. Eläväkatteen normaalihintakaan ei päätä huimaa: alkaen 3 €/tonni (+ rahti ja alv)

Tilaa nyt: soita 050 465 1191 tai laita sähköpostia suvi.mantsinen@humuspehtoori.fi